Doina Pana si-a exprimat punctul de vedere despre corectarea unor nedreptati

Intr-o intilnire cu presa deputatul Doina Pana a facut referire la legea privind conversia creditelor din franci elveţieni în lei la care pragul de 250.000 de franci şi gradul de îndatorare de 50% au fost eliminate. Pana a spus ca “s-a corectat o mare nedreptate sper ca domnul Iohannis să nu tergiverseze promulgarea ei, pentru că nu are absolut nici un motiv”.

“In ceea ce priveste tarifele RCA firmele de asigurări din străinătate au preluat controlul total asupra celor din România și de fapt prin taxele impuse transportatorii români acestia sunt discriminați, cu riscul de a fi scoși de pe piață. În acest sens, deputații au convocat pentru luni conducerea ASF, să dea socoteală și să vedem cum să corecteze” a mai spus Pana.

Legat de eliminarea taxei radio-tv, se elimină din nou o nedreptate. O persoană juridică plătea o taxă, și în același timp ca persoană fizică din nou, prin factura la curent. Există foarte multe situații în care taxa este dublă. Alocarea de la bugetul de stat va fi modificată astfel încât televiziunea și radioul să funcționeze, pe baza unui management performant, ca și până acum” a mai spus Doina Pana.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Explozie la un apartament din municipiul Bistriţa

Urmare a exploziei din data de 19.10.2016 (ora 00.32) care a avut loc în municipiul Bistrița, la apartamentul din blocul...

Close