Doina Pana : “Legea prevenţiei, Codul administrativ şi Legea salarizării unitare in dezbatere publica”

Deputatul PSD Doina Pană a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că pe agenda parlamentară vor intra în dezbatere o serie de legi şi anume Legea prevenţiei, Codul administrativ şi Legea salarizării unitare.

„Am transmis-o la toate formaţiunile politice, să se poată pronunţa în cunoştinţă de cauză în momentul când avem dezbateri. Din teritoriu, fiecare parlamentar va aduna amendamente de la categoriile sociale care au dorit să vină cu propuneri.”

Cu privire la Legea salarizarii Doina Pana a decxlarata ca “Este o lege, în sfârşit, foarte echitabilă. Este sustenabilă, pentru că presupune 32 miliarde lei, dar acele 32 miliarde lei Guvernul le-a îndreptat spre economie. Nu ne referim doar la anul acesta, ci la final de decembrie 2022, atunci se va ajunge pentru toate categoriile la cuantumul final pe care trebuie să-l aibă la salariu”, a mai spus deputatul Doina Pană.

In toate consiliile locale şi în consiliile judeţene se vor vota salariile angajaţilor, cu conditia să nu depeăşească indemnizaţia viceprimarului şi a vicepreşedintelui de consiliu judeţean şi să se încadreze per total în anvelopa salarială.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

7 tineri din Bistrita-Nasaud au trecut de preselectie pentru Festivalul Valeria Peter Predescu

La Centrul Judeţean pentru Cultură a avut loc preselecţia judeţeană pentru Festivalul Concurs Naţional de Interpretare a Cântecului Popular Românesc

Close