Doina Pana: Am votat modificarea Codului Silvic incat SA SCRIE IN EL exact cum se face “asigurarea cu prioritate a lemnului de foc pentru populatie”

In urma cu 2 ani, dupa lupte foarte grele impotriva unui sistem mafiot dezlantuit, se vota un nou Cod Silvic. O victorie uriasa dar doar in aparenta pentru ca el contine doar principii. Aplicarea lui depinde de hotarari de guvern ulterioare care nu s-au dat sau s-au dat defectuos.

De ex: am introdus pentru prima data in cod “asigurarea cu prioritate a lemnului de foc pentru populatie”. Oricata galagie am facut(scrisori deschise, somari de la tribuna Parlamentului), Guvernul Ciolos s-a facut ca n-aude si criza lemnului de foc a explodat datorita HG-ului defectuos dat.

Ca sa nu se mai repete situatia, indiferent ce guvern iresponsabil va veni la un moment dat, astazi (marti 27 iunie 2017) am votat modificarea Codului Silvic incat SA SCRIE IN EL exact cum se face “asigurarea cu prioritate a lemnului de foc pentru populatie”.

Multumesc colegilor parlamentari care au inteles si si-au dat astazi votul!

Doina Pana, PSD

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Sorin Hangan: Luați atitudine, domnule Radu Moldovan!

Dacă v-ați uitat la televizor la ştirile de aseară, 27 iunie, şi azi, 28 iunie, ar trebui să încercați acelaşi

Close