Doi pompieri bistriteni in lotul national IGSU

Lotul IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la Campionatul de Atletism şi Cross – ediția 2017, organizat de Ministerul Afacerilor Interne, Romania, în municipiul Cluj Napoca.

Plt. maj. Nicolae Bălan şi plt. maj. Marian Borgovan, pompieri salvatori din cadrul ISU Bistrița – Năsăud, fac parte, an de an, din lotul care adună cei mai buni sportivi din arma Pompieri.

Şi în acest an, aceștia au adus o contribuție importantă la victoria pompierilor, Nici reușind să se claseze pe locul 2 la proba de 6000 m şi locul 3 la proba de 1500 m, în timp ce Marian s-a clasat pe locul 4 la proba de aruncare a greutății.

Pasul următor îl reprezintă participarea la Jocurile polițiștilor și pompierilor ce vor fi organizate în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, în luna august a acestui an.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Ioan Tintean: Există un blocaj la nivelul deconcentratelor toată lumea stă și așteaptă

In sedinta Comitetului Executiv Național s-a stabilit o moţiune de cenzură împotriva guvernului Grindeanu şi excluderea premierului din partid. Ioan

Close