Doi morti si alte victime încarcerate, într-un interval de 12 ore

In aceasta dimineaţa, în jurul orei 05.30, la intrare în localitatea Anieş, a avut loc un accident rutier deosebit de grav.

Salvatorii de la Garda de Intervenţie Sîngeorz – Băi au găsit doi bărbați de 35 de ani ce prezentau leziuni incompatibile cu viaţa, prinși între bordul mașinii și alte elemente de caroserie. Pentru a-i putea extrage, echipajele de intervenţie au îndepărtat elemente de caroserie în vederea asigurării accesului rapid către victime, informeaza ISU Bistrita.

Unul dintre barbatii care a murit in accident este interpretul de manele Alin Molnar, autointitulat “Alin de la Bistriţa”.

Duminică seara, în jurul orei 20.00, a avut loc un alt accident rutier la intrare în loc. Liviu Rebreanu în urma căruia trei bărbaţi au ajuns la spital. Salvatorii de la Secţia de Pompieri Năsăud au fost nevoiţi să extragă conducătorul auto şi pasagerul de pe bancheta din spate, care erau rămaşi încarceraţi.

Evenimentele rutiere soldate cu victime afectează comunităţi întregi, nu doar familiile celor implicaţi în mod direct, de aceea adoptarea unei conduite preventive este o obligaţie a tuturor participanţilor la traficul rutier, informeaza ISU Bistrita.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Trei bărbați bănuiți de comiterea mai multor furturi, identificați și reținuți de polițiști

La data de 13 mai a.c., în baza unei acțiuni, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița – Biroul de Investigații

Close