Doi medici bistriteni au fost gasiti incompatibili de Agentia nationala de integritate.

Acestia sunt seful sectiei obstretica ginecologie II din cadrul Spitalului judetean de urgenta Bistrita – Iuliu Ioan Silvesan Gherman si seful sectiei oncologie medicala -Victoria Bindea.

In aceeasi situatie cu medicii bistriteni se afla inca 10 foști sau actuali șefi de secții, directori medicali sau de spital.

Dr. Silvesan – Gherman s-a aflat in stare de incompatibilitate în perioada 31 decembrie 2008 – 2 octombrie 2015, întrucât a deținut simultan funcțiile de șef secție și administrator al S.C. MEDIKA-GINSIL S.R.L.

Dr. Bindea s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 8 mai 2007 – 8 octombrie 2015, întrucât a deținut simultan funcțiile de șef secție și administrator al  S.C. UNIHERON S.R.L.

Toti cei vizati au fost informati despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat si de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Deces cauzat de pneumonie, la Bistrita

O femeie de 59 de ani a murit zilele trecute, dupa ce a facut pneumonie. Bistriteanca s-a internat si cu

Close