Dispărut de acasă de două săptămâni

Un bărbat de 73 de ani, din comuna Călăraşi, judeţul Cluj, a plecat de la domiciliu din data de 14 ianuarie a.c. şi nu a mai revenit.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că IAKAB IOAN, de 73 de ani, din comuna Călăraşi a plecat voluntar, din data de 14 ianuarie a.c., de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Semnalmentele persoanei dispărute :

Înălţime 1,70 m, greutate 68 kg., faţă lungă, ochi căprui, nas drept, buze subţiri, bărbie rotundă, ten deschis, păr grizonat.

Alte indicii: – la data dispariţiei purta barbă mare; referitor la obiectele de îmbrăcăminte se cunoaşte faptul că purta o pereche de blugi albaştri şi geacă din piele de culoare închisă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Modificări şi completări aduse regimului armelor şi muniţiilor

În această lună, prin Legea nr.319/2015, au intrat în vigoare modificările şi completările aduse Legii nr.295/2004 privind regimul armelor şi

Close