Directionand 2% din impozitul pe venit poti ajuta Centrul de Resurse si Referinta in Autism Micul Print Bistrita

Singurele surse de venituri pentru Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Bistriţa sunt sponsorizările părinţior, donaţiile unor prieteni fideli şi declaraţiile de impozit care permit tuturor categoriilor de contribuabili să direcţioneze o parte din impozitul pe venit către un ONG.

“Sediul în care suntem e retrocedat şi nu avem nici o certitudine cu privire la viitor – dar în acelaşi timp avem foarte mulţi copii şi tineri cu autism pe liste de aşteptare sau care nu îşi permit nici biletul de autobuz pentru a ajunge la Bistriţa la terapie ‘ spune Ana Dragu coordonator Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism “Micul Prinţ” Bistriţa.

“Fiecare terapeut din centru lucrează deja minim 10 ore pe zi. Şi evident, nu ne permitem să mai angajăm alţii. De fapt, nu ne permitem nici să angajăm o secretară sau o persoană care să se ocupe de PR. Nici măcar un asistent social full time sau o femeie de serviciu” mai spune Ana Dragu.

Fiecare formular completat (care nu costă absolut nimic) se reflectă în activitatea asociatiei de zi cu zi şi le permite să ajute mai muli copii. Poţi ajuta completând Formularul 230 pe care apoi să îl retrimiţi scanat pe adresa asociaţiei: [email protected]

Sunt familii care nu reuşesc să mobilizeze resursele fizice şi psihice necesare strângerii fondurilor de care copiii au nevoie lunar pentru a beneficia de servicii psihologice de calitate.

Pentru ei şi familiile lor, intervenţia este esenţială, de calitatea şi cantitatea ei depinzând în mod direct calitatea vieţii persoanei asistate.

Găsiţi numeroase articole despre activitatea Asociatiei pe Facebook sau în paginile: www.crra.ro, www.2elefanti.ro

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Sedinta ordinara la Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud pe 27 ianuarie 2016

Sedinta ordinara la Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud pe 27 ianuarie 2016, ora 12ºº, în sala de şedinţe a Palatului Administrativ al

Close