Direcția de Sănătate Publica Bistrita-Nasaud – acțiuni în perioada Sarbatorilor Pascale

In perioada sarbatorilor pascale, pentru eliminarea factorilor de risc asupra sanatatii populatiei, Serviciul Control in Sanatate Publica al Directiei de Sanatate Publica va face controlul conditiilor igienico-sanitare din unitatile care comercializeaza produse specifice sarbatorilor pascale.

Se va face de asemenea controlul personalului din unitatile care comercializeaza produse specifice sarbatorilor pascale, privind efectuarea examinarilor medicale periodice precum si efectuarea cursurilor privind noţiunile fundamentale de igiena.

DSP BN va monitoriza surselor de apa folosite de catre unitatile producatoare de alimentelor specifice sarbatorilor pascale.

Inspectorii din Serviciul Control in Sanatate Publica vor participa, in masura in care vor fi solicitati, la actiuni comune de control alaturi de colegii de la Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor.


Asistenta medicala de urgenta, la fel ca in fiecare an, va fi asigurata de catre serviciile de urgenta prespitalicesti Serviciul Judetean de Ambulanta si serviciul SMURD si spitalicesti structurile de primire urgente ale spitalelor, precum si de catre cele trei centre de permanenta ale medicilor de familie de la Nasaud, Teaca si Josenii Bargaului.

Intrucat va creste adresabilitatea pacientilor, in principal pentru afectiuni digestive, structurile de primire urgente ale spitalelor vor fi aprovizionate cu medicamente si materiale sanitare, astfel incat sa faca fata afluxului crescut de pacienti din aceasta perioada.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Premergator Sarbatorilor Pascale vor avea loc controale la produsele alimentare

În cadrul masurilor de supraveghere a Sarbatorilor Pascale în perioada 27 martie - 14 aprilie comisarii Comisariatului Judetean pentru Protecția

Close