DGASPC va avea un sediu modern

De două luni ne luptăm cu Ministerul Educației pentru a schimba destinația fostului internat al Liceului Forestier, acum în paragină, ca să facem un sediu modern pentru DGASPC, a declarat Emil Radu Moldovan presedintele Consiliului Judetean.

Acum putem să demarăm investiția.

Sute de oameni din întreg județul ajung zilnic la comisiile de specialitate din cadrul DGASPC. Sediul actual de pe str. Sucevei nu oferă toate condițiile pentru o astfel de structură. Consiliul Local ne-a transferat această clădire, vom face eforturile necesare să o modernizăm. Venim cu acest sediu foarte aproape de gară, de viitorul Centru intermodal de transport pe care îl va dezvolta Primăria. E singura instituție din subordinea Consiliului Judetean care în momentul de față nu are condiții europene de lucru, a precizat Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

In zona respectivă vor mai functiona si Casa Corpului Didactic şi Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională .

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Viceprimarul Bistritei Cristian Niculae a fost ales președinte al Organizației Municipale PSD

Niculae a declarat dupa alegerea sa: “Mă implic zi de zi, atât prin munca pe care o fac în administrație

Close