DGA BN: Raportul de activitate al Serviciului Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud pentru anul 2016

În anul 2016, s-au efectuat cercetări şi au fost înaintate la unităţile de Parchet competente 37 dosare penale. Dintre acestea, 6 au fost iniţiate din sesizare proprie, iar 31 au fost primite de la structurile de Parchet. În baza probatoriilor administrate, s-a dispus începerea urmăririi penale în 34 dosare penale. Procurorii de caz au emis rechizitorii în 5 dosare penale şi au încheiat acorduri de recunoaştere a vinovăţiei în 4 dosare penale.

În aceeaşi perioadă, au fost inculpate 13 persoane, dintre care 3 lucrători M.A.I., toţi cu funcţii de execuţie şi toţi făcând parte din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Bistriţa-Năsăud.

În ceea ce priveşte activitatea de Prevenire desfăşurată în rândul personalului M.A.I., în perioada de referinţă au fost efectuate un nr. de 35 activităţi preventive de informare la care au participat 325 lucrători M.A.I., din care 93 cu funcţii de conducere şi 232 cu funcţii de execuţie, şi un număr de 38 activităţi de instruire la care au participat 504 lucrători M.A.I., din care 80 cu funcţii de conducere şi 424 cu funcţii de execuţie.

Totodată, în anul 2016 au fost înregistrate şi soluţionate un număr de 32 petiţii.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Cei mai frumosi caini pot fi admirati in cadrul Bistritzer Burg Dog Show

Pe 1 si 2 aprilie iubitorii de căţei pot vedea cele mai frumoase exemplare canine adevarate vedete. In cadrul Bistritzer...

Close