Designerii români susţin copiii cu deficienţe de vedere

A venit din nou vremea să dăm refresh garderobei. Sezonul rece ȋncepe să-şi arate colţii, aşa că e momentul să vizităm Galeria de Stil, ediţia de toamnă 2016. Ȋn acest weekend, adică ȋn 22 şi 23 octombrie, Muzeul de Artă din Cluj-Napoca redevine atelier de creaţie şi magazin de prezentare pentru 30 de designeri români talentaţi şi inspiraţi. Peste 30 de creatori de modă ȋşi vor aduce colecţiile de toamnă-iarnă, care abordează stiluri diverse, de la minimalist la romantic cu accente vintage. De asemenea, ȋn această toamnă un blogger şi 3 dintre designeri şi-au unit forţele pentru a susţine persoanele cu probleme de vedere.

Unul dintre cei mai căutaţi designeri este Diana Antohi. Ea va aduce la Galeria de Stil o colecţie ce se adresează femeilor cărora nu le este frică să mai copilărească. Veţi putea vedea şi cumpăra piese dintr-o colecţie jucăusa, cu printuri haioase, dar şi materiale şi accesorii preţioase: broderie, mătase, blană. Evelin Demeter este o tânără inspirată care prezintă la Galeria de Stil o sintează a frumosului contemporan, caracterizat prin dualitate. Hainele din această colecţie sunt greu de ȋncadrat ȋntr-un tipar anume, motiv pentru care iubitorii de frumos vor fi surprinşi de ingeniozitatea designerului.

Sensibilitatea artiştilor vestimentari se traduce la această ediţie a Galeriei de Stil printr-o campanie umanitară desfăşurată sub hashtag-ul #RoFashionGivesBack (Romanian Fashion Gives Back). #RoFashionGivesBack a fost iniţiată de bloggerul Fica Bălăncan, căreia i s-au alăturat trei designeri clujeni – Ingrid Teodosiu, Alexandra Ivașcu (Hungry Hearts) și Veronica Frișan. Fiecare a semnat designul unui tricou. Sub sloganul ”Those who can`t see the beauty of the world should, at least, feel its kindness!”, campania #RoFashionGivesBack aduce în atenția publicului larg două modele de tricouri pentru femei și unul pentru bărbați, realizate în atelierele La Donna, multiplicate în ediție limitată și puse în vânzare în cadrul Galeriei de Stil. Întregul venit obținut ȋn urma comercializării acestor produse va fi donat copiilor cu deficiențe de vedere din cadrul Asociației de Nevăzători din Cluj-Napoca. Această campanie își propune să reamintească oamenilor despre posibilitățile limitate si dificultățile cu care se confruntă comunitatea de persoane cu deficiențe de vedere, oferind posibilitatea iubitorilor de modă și design românesc sa doneze prin intermediul achiziției unui produs creat de un designer. Ȋi invităm pe toţi vizitatorii la standul #RoFashionGivesBack pentru a-şi ȋmbogăţi garderoba şi a da o mână de ajutor.

Evenimentul va avea loc după următorul program:

Sâmbătă, 22 Octombrie – ȋntre orele 11.00 şi 19.00

Duminică, 23 Octombrie – ȋntre orele 11.00 şi 18.00

Acesta este un eveniment organizat de aceeaşi echipã care a construit cel mai cunoscut brand al expoziţiilor de nuntã din ţarã – Nuntã la Palat.

Vă aşteptăm ȋn weekend la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca şi vă stam la dispoziţie pentru orice alte detalii la numărul de telefon: 0727368682 (Anca Gădălean).

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Comunicat: Proiecte de acte nomative importante, în procedură de elaborare

Prin prezenta aducem la cunostinta publicului, in temeiul art. 7 , alin. 1 si alin. 2 din Legea 52/2003 privind

Close