Desi inregistreaza pierderi Vitalia Servicii pentru Mediu nu va majora tarifele pentru salubrizare in 2016

Infiintata in urma cu un an si jumatate compania se confrunta cu probleme financiare avand peste 3 milioane de lei de incasat de la restantieri. A fost platita in 2015 redeventa de aproape 2,5 milioane de lei catre Consiliul Judetean la care s-a adaugat si plata penalitatilor suma ajungand la 3 milioane saptesute de mii de lei.

La nivelul judetului, numarul real de utilizatori ai serviciului este de 218.335 locuitori din care 78.475 in mediul urban si 139.860 in mediul rural, cu 16% mai putin decat numarul luat in calcul la fundamentarea tarifului in vigoare. Dintre acesti doar 120 de mii de persoane au platit serviciile catre Vitalia. Acest lucru a condus in august 2015 la majorarea tarifelor catre populatie. Chiar si asa pierderiile cumulate in cadrul contractului au ajuns in prezent la circa 9.000.000 RON.

Reprezentantii companiei spun ca pentru buna functionare trebuie incasati cei peste 3 milioane de lei de la restantieri de asemena vor solicita inghetarea platii redeventei catre Consiliul Judetean pentru anul 2016.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului

Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud, în parteneriat cu Liceul cu Program Sportiv Bistrița, a organizat miercuri, 27 ianuarie 2016, la...

Close