Deschiderea Targului de Craciun la Bistrita

” Am onoarea să invit cetățenii Municipiului Bistrița luni, 5 decembrie 2016, la deschiderea Târgului de Crăciun. Manifestările vor avea loc în Piața Centrală și vor debuta la ora 17.00 cu aprinderea iluminatul festiv de sărbători și un concet de colinde”.

Primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Teodor Crețu

Primăria municipiului Bistriţa ofera si in acest an bistriţenilor un „Târg de Crăciun” care să se desfăşoare de-a lungul întregii perioade a sărbătorilor de iarnă.

Târgul va fi amenajat în centrul istoric, pe Pietonalul Liviu Rebreanu – zonă pe care municipalitatea o va decora şi amenaja şi în acest an potrivit tradiţiilor de iarnă şi va constitui una din atracţiile pe care primăria intenţionează să le ofere, de sărbători, locuitorilor şi vizitatorilor Bistriţei.

La „Târgul de Crăciun” sunt aşteptaţi meşteri populari care să expună spre vânzare produse tradiţionale – obiecte de artă decorativă specifică sărbătorilor de iarnă, costume populare, ţesături, măşti, sculpturi şi obiecte din ceramică, împletituri din nuiele, podoabe – dar şi preparate din carne, lapte sau deserturi potrivite pentru mesele festive din perioada sărbătorilor de iarnă.

Si in anii precedenti municipalitatea a instalat casute de lemn pentru comercianti după modelul celor de la târgurile de iarnă din Austria și Germania.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

(AUDIO) Emisiunea “Express Electoral”. Invitati CRISTINA IURISNITI si CRISTIAN GHINEA (USR)

(AUDIO) Ascultati AICI emisiunea EXPRESS ELECTORAL la Radio Transilvania Bistrita. Invitati in studioul nostru sunt CRISTIAN GHINEA candidat pentru Camera

Close