Deputatul Ionuţ Simionca :„Coaliția PSD + ALDE a picat testul credibilității definitiv”

Deputatul de Bistrita Nasaud al PMP Ionut Simionca a declarat marti „Coaliția de la guvernare a picat testul credibilității pentru a doua oară în șase luni, de data aceasta definitiv. Prima dată cu Ordonanța de Urgență 13 unde au vrut să elibereze hoții și corupții, iar acum cu moțiunea de cenzură împotriva propriului guvern. Marele PSD a ajuns să folosească Parlamentul României pentru a-și regla problemele interne, iar ALDE mai are puțin, după ce și-a pierdut grupul parlamentar de la Senat, până să-și piardă grupul de la Camera Deputaților. Împreună sunt ca o mașină cu trei roți sparte din patru. Cum vreți să conduceți, domnilor, țara așa? Când voi nu puteți să vă conduceți nici propriile voastre partid”, a declarat deputatul Simionca.

Deputatutul PMP a reclamat faptul că parlamentarii UDMR au fost convinşi să ajute PSD, „din dragoste de țară și din patriotism, fără niciun fel de interes”, să treacă moțiunea de cenzură împotriva propriului guvern.

Deputatul Ionuţ Simionca a protestat vizavi de negocierile pe care coaliţia le poartă cu UDMR. “Împreună cu colegii noștri am pus banderole cu tricolorul ROMÂNIEI!!!”, a spus Ionuţ Simionca.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Executia marcajelor rutiere in judet va incepe in cel mai scurt timp

Prefectul Ovidiu Frenţ a solicitat Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere informaţii cu privire la lucrările de semnalizare rutieră...

Close