Deputatii PSD de Bistrita – Nasaud: nu facem compromisuri

Biroul Permanent al Senatului a decis marţi dimineaţă să retragă de pe ordinea de zi legile negociate luni cu UDMR în schimbul susţinerii moţiunii de cenzură. Printre actele normative care trebuiau votate de senatori se număra instituirea zilei de 15 martie ca Ziua maghiarilor din România.

Deputatul Doina Pană, vicepreședinte PSD, a reactionat si a scris pe pagina sa de socializare”Dragi prieteni, de când fac politică mi s-au pus în cârcă, nemeritat, multe lucruri. Uneori am ripostat, de cele mai multe ori nu. Am mers pe ideea că cei care „au ochi de văzut, văd”. Deja e mult prea mult! N-am votat ieri nimic, nu votez azi nimic şi n-am să votez NICIODATĂ ceva care să aducă atingere ţării mele, poporului meu!”, a scris Doina Pană.

Deputatul PSD Daniel Suciu a scris pe pagina de socializare: ” mă bucur și am susținut și ieri și azi că cerințele UDMR nu pot fi acceptate. Pentru toți cei care s-au antepronunțat fără să ne cunoască, astăzi au primit răspunsul. Un mare NU compromisului, un mare NU celor care susțineau și ne cereau ce nu poate fi acceptat! Toți din Ardeal am avut aceeași voce!”.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Calendarul evenimentelor dedicate Marii Uniri de la 1 decembrie 1918 in atentia institutiilor

Pe agenda Prefecturii se afla tema calendarului evenimentelor care vor fi organizate în județul Bistriţa-Năsăud în perioada 2017-2018 în vederea...

Close