Denis Dobraniș va reprezenta România pentru a doua oară la Campionatul Mondial de GO din Thailanda

Originar din Bistrita, in varsta de 13 ani Denis Dobranis s-a pregatit la Clubul GO de la Palatul Copiilor din Bistrița antrenat de profesorul Teodor Vîrtic si este multiplu campion national la categoria sa de varsta.

Anul trecut la Campionat Mondial din Malaezia s-a clasat pe locul 7.

Acesta a început să învețe secretele sportului minții pe când avea doar 4 ani, de la fratele său Darius și el un maestru al acestui sport. Cei doi frați sunt multipli campioni naționali. Denis mai are în palmares și un titlu de campion european și unul de vicepampion european. Parintii celor doi copii au facut eforturi sustinute sa sprijine financiar si moral participarea lor la competitii fara un ajutor din partea Federatiei de GO. Mama celor doi campioni si-a postat nemultumirea pe adresa de facebook.

„ Din punct de vedere al Federației Romane de GO, nimeni nu l-a ajutat În particular, i-am dat ore, pe care le-am achitat cu bucurie că am găsit o soluție care să-i susțină elanul și pasiunea. Ar fi evoluat mult mai mult în GO într-o altă federație.Sunt o mamă de campion european, de campion care s-a format singur, într-o Românie care nu l-a ajutat cu nimic ”, scrie Rodica Dobraniș mama lui Denis pe pagina sa de socializare.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Candidatii pentru conducerea institutiilor scolare sunt asteptati la examene

La concursul pentru ocuparea posturilor vacante de directori și directori adjuncți din învățământul preuniversitar s-au înscris în județul Bistrița-Năsăud 50

Close