De la 1 octombrie trecem la colectarea si depozitarea selectiva a gunoiului

“In Bistrita – Nasaud începând cu 1 octombrie cei care nu trec la colectare și depozitare selectivă nu vor mai beneficia de ridicarea gunoiului din containere și pubele. Supercom, va deschide capacul la container, iar dacă va vedea plastic sau hârtie la un loc cu deșeuri menajere va închide capacul și va merge mai departe”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Ioan Țintean.

Directiva europeană spune ca românii trebuie să colecteze selectiv 25% din cantitatea de deșeuri și noi colectam numai 5%.

“Regula va fi introdusă de la 1 octombrie, dacă nu se respectă regula impusă nu se vor mai ridica deșeurile. Trimitem informare la fiecare președinte de asociație de bloc și la fiecare proprietar de casă. Vom pune accent pe conștientizarea cetățeanului altminteri vom avea un munte de deșeuri, vom fi amendați în continuare “ a mai spus Tintean.

Administratorul firmei Supercom, Ilie Ciuclea s-a angajat că la 1 octombrie vor fi suficiente utilaje care vor extrage sacul cu deșeuri din container. Tomberoanele negre au fost puse temporar, pentru a spriji cetățeanul dacă containerele semiîngropate sunt pline.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Statiunea Pomicola Bistrita in pericol de a ramane fara o parte din terenuri

Ioan Platon Directorul Statiunii Pomicole Bistrita a declarat „Disputăm cu Primăria Bistriţa 144 de hectare, care există. De nouă ani

Close