De ce Bistriţa nu este la Târgul de Turism al României?

Toţi românii ştiu că în Bucureşti se învârt cei mai mulţi bani din ţară. Deci, acolo sunt cei mai mulţi potenţiali turişti care ar putea veni la Bistriţa şi în judeţul nostru. Însă aleşii noştri locali nu văd acest lucru… Astfel, la Târgul de Turism al României din Bucureşti, nici oraşul şi nici judeţul nostru nu au fost prezente!

Între 25 şi 28 februarie 2016 a avut loc la Bucureşti ediţia cu numărul 35 a Târgului de Turism al României. Prilejul perfect pentru ca turiştii bucureşteni, oamenii de afaceri din turismul naţional şi internaţional să afle despre atracţiile noastre turistice locale.
Însă ce să vezi, Primăria municipiului Bistriţa şi Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud lipsesc dintre expozanţi. Spre deosebire de vecinii noştri din Suceava, Cluj-Napoca, Baia Mare, Alba Iulia şi Satu Mare, noi, bistriţenii, nu am avut stand de prezentare al oraşului şi al judeţului.

Cu astfel de publicitate turistică, se înţelege de ce bucureştenii îi spun oraşului nostru Bistriţa-Năsăud şi judeţului nostru Bistriţa.

Singura prezenţă bistriţeană la târg este una privată, care vine în special cu oferte pentru străinătate. În timp ce autorităţile noastre nu par a fi interesate de astfel de manifestări ale industriei turistice.

În concluzie, ca simplu cetăţean, mă întreb: dacă noi nu suntem reprezentaţi la târguri de specialitate din turism, de ce investim o căruţă de bani în reabilitări, în cumpărarea de terenuri la Colibiţa, în centre de informare turistică, în evenimente culturale, în plata funcţionarilor ce trebuie să dezvolte turismul?

Şi în cele din urmă, oare de ce nu vor aleşii bistriţeni să ne facem reclamă la Bucureşti?

prof. Florin I. Bojor – facebook & wordpress

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

O noua victorie pentru CSM Bistrita in meciul cu CSU Resita

Liderul invincibil al Diviziei A – Seria B la handbal feminin, CSM Bistrița, a castigat un nou meci sambata la

Close