Daniel Suciu: “Impozitul pe venitul pe gospodarie va aduce mai multi bani in buzunarul romanilor“

Deputatul PSD Daniel Suciu a explicat in cadrul unei conferinte de presa ca “Guvernul, prin acest proiect de lege, va acorda diverse deduceri fiscale din baza de impozitare nu se ia de la populaţie, ci se dă. Din suma supusă impozitării, se vor scădea diverse cheltuieli deductibile pentru studiile copiilor, pentru renovarea locuinţei. În acelaşi timp, vorbim că în România a scăzut natalitatea, iar acest proiect de lege va încuraja creşterea natalităţii, pentru că pentru fiecare copil al unei familii cu venituri până-n 5000 lei/lună va fi o reducere de 16500 lei anual, iar 1200 lei/an pentru fiecare copil pentru familiile cu venituri între 5.000 şi 10.000 lei/lună”, a explicat deputatul Daniel Suciu.
“În 1 decembrie 2018 vor fi selectaţi şi pregătiţi consultanţii fiscali şi se face arondarea gospodăriilor la fiecare dintre aceştia, iar din 1 mai 2019 se va dpeune pentru prima oară declaraţia anuală de venit global pe gospodărie”, a mai spus Suciu.

Impozitele se vor calcula după două criterii simple. Impozit de 0% pentru toate veniturile mai mici de 2000 lei, pentru salariaţi, pensionari sau cei din activităţi independente, şi impozit de 10% pentru diferenţa care depăşeşte 2000 lei lunar.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Doina Pana : “Legea prevenţiei, Codul administrativ şi Legea salarizării unitare in dezbatere publica”

Deputatul PSD Doina Pană a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că pe agenda parlamentară vor intra în dezbatere

Close