DACĂ E ZĂPADĂ – E SCHIFOND!!!

Cand vine iarna, in fiecare an, Pasunea Rusu se transforma in locul ideal pentru practicarea de schifond. Din 1950, in judetul Bistrita-Nasaud si in Pasul Tihuta sportul schifond a fost la el acasa. Multi dintre reprezentantii Romaniei la Olimpiade si concursuri mondiale au inceput si s-au pregatit pe aceasta zapada.

Tasuleasa Social sustine de 3 ani acest minunat sport pe care il recomandam cu caldura tuturor celor care inca nu l-au incercat.
Asociatia Judeteana de Schifond si Biatlon Bistrita-Nasaud impreuna cu Asociatia Tasuleasa Social pune la dispozitie echipamentul minim necesar pentru practiccarea de schifond pe Pasunea Rusu la Piatra Fintinele, judetul Bistrita-Nasaud inepand din 22 ianuarie 2016 pana cand zapada va permite acest lucru.

Doamna Rodica Drăguș, impreuna cu sportivi de la LPS si CSM Bistrita vor preda, celor interesati, tainele pentru inceperea acestui sport in fiecare zi incepand cu 22 ianuarie, intre orele 10-12 si 16-17:30. (detalii la Rodica Drăguș, tel. 0756250327)

In data de 30-31 ianuarie 2016, pe Pasunea Rusu va avea loc editia 4.0 a Festivalului de Schifond si Biatlon la care va asteptam ca si sustinatori, spectatori sau participanti la scoala de schifond din cadrul festivalului.

Pârtieeee!!!

Asociatia Tasuleasa Social Bistrita
www.tasuleasasocial.ro

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Retineri in dosarul traficului de persoane.

Politistii au retinut 6 barbati banuiti de savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si trafic de persoane....

Close