Cursuri gratuite de iniţiere în utilizarea calculatorului, pentru seniori

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, invită publicul interesat să se înscrie şi să participe la cursurile de iniţiere în utilizarea calculatorului şi Internetului pentru vârstnici „Seniorii şi calculatorul”.

Scopul cursului este de a ajuta această categorie de vârstă să se adapteze la cerinţele societăţii informaţionale şi să înveţe să îşi petreacă într-un mod eficient timpul în spaţiul virtual. În cadrul acestuia, participanţii primesc noţiuni fundamentale de procesare text, de navigare pe Internet şi de utilizare a poştei electronice. Activităţile se desfăşoară la Centrul Judeţean de Formare Biblionet al bibliotecii, sediul central precum şi la Filiala „Traian Brad”, str. Izlazului nr. 18.

 Consider aceste cursuri ca fiind extrem de utile întrucât răspund pe deplin obiectivului nostru de a facilita accesul la cunoaștere, indiferent de vârstă, motiv pentru care vom continua să derulăm periodic asemenea programe de instruire”, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Cursul este gratuit, iar întâlnirile sunt câte două ore zilnic timp de o săptămână. Doritorii se pot înscrie la acest curs de iniţiere completând un formular de înscriere la secretariatul bibliotecii, sediul central, etajul I, Calea Dorobanţilor nr. 104, seriile fiind formate pe măsura completării grupelor.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Lucrări de întreţinere pe drumul judeţean ce duce la Mănăstirea Râşca Transilvană

Consiliul Judeţean Cluj anunţă demararea lucrărilor de întreţinere pe drumul judeţean DJ 103K Râşca – Beliş, vizat fiind sectorul de

Close