CUPA LUCIAN SANMARTEAN – a-IV-a editie 2017. Doneaza 5 lei pentru Iannis si participa la Tombola “Lucian Sanmartean”

Pe parcursul celor trei zile ale competitie Cupa “Lucian Sanmartean” (11 August – 13 August) se va organiza o tombola cu scop caritabil avand ca premii: un tricou original al nationalei de fotbal a Romaniei cu numarul 17 si autograful lui Sanmartean si 4 mingi de fotbal, oferite de compania de echipament sportiv Acerbis, deasemenea cu autograful original a lui Lucian Sanmartean.

Banii vor fi donati in contul lui COSTEA IANNIS-CHRISTIAN, un baietel bolnav de leucemie limfoblastica acuta ce necesita transplant de maduva la o clinica specilizata din Italia.

Ajunsa la a-IV-a editie, CUPA LUCIAN SANMARTEAN se bucura de prezenta a 38 de echipe provenind de la 21 de cluburi din Romania. Editiile anterioare au creat un ecou pozitiv in randul fotbalului juvenil, acest fapt ducand la prezenta unor echipe de valoare la toate grupele de varsta .

Pentru mai multe detalii accesati pagina:
http://acstransilvania.ro/stiri/tombola-lucian-sanmartean/

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Bikeri din toată țara, distrați-vă! Veniți la Colibița Bike Fest 8.0 în acest weekend!

Marți 8 iulie 2017, Domnul Ovidiu Victor Frenţ, prefectul județului, a coordonat ședința de lucru pentru organizarea în cele mai...

Close