Cupa Casa EMA la înot, ediția a 6-a, va fi în weekend la Casa EMA!

Sâmbăta aceasta, în 22 octombrie 2016 va avea loc cea de-a 6-a ediție a Cupei Casa EMA la înot, cea mai importantă competiție de natație din județul nostru. Și anul acesta aceasta va fi susținută de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, dar și de parteneri din mediul de afaceri.

Aproximativ 200 de sportivi cu vârste între 6 – 15 ani sunt înscriși pe listele de start pentru competiția devenită deja de tradiție organizată de Clubul Sportiv Casa EMA și vor începe lupta pentru medalii sâmbătă dimineața, la ora 9.00, în bazinul semi-olimpic din cadrul complexului SPA din parc. Obiectivele acestei manifestări sunt de a stabili repere ale sportului de performanță pe plan local dar și de a poziționa județul pe harta națională a performanței ca un centru relevant de natație. Totodată, se dorește promovarea înotului ca un sport de masă benefic pentru trup și suflet, fiind destinat tuturor vârstelor.

Bistrițenii vor avea interes special, bineînțeles, deoarece sportivii de la Clubul Sportiv Casa EMA vor lupta cot la cot cu cei de la cluburi din Cluj, Baia-Mare, Târgu Mureș, Suceava, Turda, Alba-Iulia, Arad, sau Brașov. Așa că așteptăm toți iubitorii sportului să îi susțină pe toată durata competiției.

Cupa Casa EMA a crescut în fiecare an și a atras atenția atât autorităților locale cât și a mediului de afaceri. Astfel, Consiliul Județean se numără prin susținători, co-finanțând competiția prin intermediul unui proiect denumit oficial „Bistrița-Năsăud pe harta performanței în natație”.
De asemenea, un număr mare de agenți economici susțin evenimentul. Sponsorul principal al este Restaurantul și clubul de copii Hills din Bistrița. Sponsori oficiali sunt Puiul de Crăiești, Romfulda, Terraqua, Precision Tool Steel, By Laura, RAAL, Rombat și Tub Integral. Politub, PIM Corporation, Mobilă Bistrița, HP Kaysser International, Sanovil, GSB Electric, Urbana și Doral Steel susțin și ei financiar Cupa Casa EMA.

Suportul tehnic este asigurat de Agenția 215, Open Consult, Asociația Comunitarium și extensia Bistrița a Facultății de Sport din cadrul UBB Cluj-Napoca, prin profesorul Horea Ștefănescu.

Prezența pe canalele de promovare și comunicare este asigurată de partenerii media, Sportul Bistrițean, Bistrițeanul, Observator BN, Timp Online, Kiss FM, As-TV, Radio Transilvania, Mesagerul, și Zile și Nopți Bistrița.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

ALDE Bistrita-Nasaud isi propune sa castige la alegeri cate un mandat de deputat si senator

ALDE Bistrita – Nasaud a prezentat in cadrul unei intilniri cu presa candidatii pentru alegerile parlamentare.Pentru Camera Deputatilor candideaza presedintele...

Close