Cupa Casa Ema are loc pe 22 octombrie la Bistrita

Sambata Clubul Sportiv Casa Ema organizeaza a-6-a editie a Cupei Casa Ema la inot la piscina Casei EMA, care este una de dimensiuni semi-olimpice și are condiții de concurs omologate de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. Competiția este una cu traditie si va alinia la start aproximativ 150 de sportivi de la echipe puternice din Transilvania: Cluj, Targu-Mures, Baia – Mare, Suceava, Turda, Oradea, Satu-Mare, Brasov. Organizatorii promit un adevarat spectacol pentru cei prezenti.

Din judetul nostru vor participa in jur de 30 de copii. Sunt mai multe probe si categorii de concurs de la 6,7 ani pana la 13,14 ani si de la 25 de metri pana la 100 si chiar 200 de metri insumand 70 de probe intr-o singura zi.

Cupa Casa EMA beneficiază de susținerea mediului de afaceri, partener in proiect este si Consiliul Județean Bistrita – Nasaud care a sprijinit financiar evenimentul printr-un proiect co-finanțat din bugetul județului si fonduri europene nerambursabile.

Clubul Sportiv Casa Ema este primul club din Bistrita care a reusit sa plaseze judetul nostru pe harta inotului national reusind sa castige o medalie la Campionatele Nationale de Inot.

Organizatorii au pregatit pentru participanti premii, cupe, medalii si diplome. Sambata piscina va fi inchisa pentru clientii obisnuiti.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Schimbarea interioara – primul pas pentru a schimba lumea

Fiecare dintre noi poate constata faptul că trăim într-o lume din ce în ce mai degenerată, lipsită de principii etice,...

Close