CSM Bistrita va juca in sferturile de finala cu Rapid USL Metroul Bucuresti

Echipa noastra isi continua drumul in Cupa Romaniei, in sferturile de finala, la Bucuresti, in compania echipei Rapid USL Metroul Bucuresti.

Chiar daca la prima vedere adversarul pare unul facil, antrenorul Horatiu Pasca, prezent la tragerea la sorti, considera echipa Rapidului ca fiind un adversar mult mai dificil decat ni s-ar parea.

” Vasile Margulescu este un antrenor foarte bun si cu o foarte mare experienta. Pe mine, personal,scrie Horatiu Pasca, ma ingrijoreaza starea de sanatate a unora dintre titularele noastre, deoarece venim dupa doua meciuri extrem de grele impotriva CSM Roman si ASC Corona 2010 Brasov, in care consumul de energie si consumul psihic au fost la parametrii maximi. Am plecat la drum in Cupa Romaniei fara niciun obiectiv, propunandu-ne doar sa ne bucuram de handbal si de aceasta competitie, si vom merge la Bucuresti cu aceleasi ganduri”, a declarat pentru pagina oficiala de Facebook a echipei CSM Bistrita antrenorul principal Horatiu Pasca.

CSM Bistrița sete pe locul 8 la finalul sezonului în Liga Naționala.

Partidele din sferturile de finală ale Cupei României vor avea loc în 11 mai

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Programul evenimentului de duminica “CAMPANIE DE PREVENIRE, INFORMARE SI CONSTIENTIZARE 2017”

Participantii sunt invitati sa se prezinte cu biciclete adaptate traseelor rutiere, care inainte au fost verificate din punct de vedere...

Close