CSM Bistrița învinge la Brăila, pe HC Dunărea cu scorul de 31-30

Horațiu Pașca – antrenor principal CSM Bistrița: ”Atitudinea fetelor și modul în care am reușit să ne apăram ne-au adus cele trei puncte și momentan liniștea care ne permite să pregătim meciul cu Vâlcea”.

Cea mai bună marcatoare a CSM Bistrița în meciul câștigat în fața HC Dunărea Brăila cu scorul de 31-30 a fost Almudena Rodriguez, cu 7 reușite.

Au mai adus victoria: Laura Pristăvița ( 6 ), Szilvia Szabo ( 5 ), Alexandra Orșivschi (5 ), Daniela Rațiu ( 4 ), Oana Chirilă ( 2 ), Andreea Bărbos ( 1 ), irina Ivan ( 1 ).

Viorica Țăgean a salvat 10 din cele 24 de mingi trimise de brăilence pe poarta sa ( procentaj: 41 la suta ) iar Ana Maria Măzăreanu 2 din cele 13 aruncări pe poartă ( procentaj 15 % ).

În etapa a 3-a, CSM Bistrița joacă primul meci din noul sezon în fața propriilor suporteri – sâmbătă 16 septembrie, cu HCM Rm. Vâlcea.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Finante Bistrita: Persoanele care lucrează part-time trebuie să declare veniturile obținute în august

Persoanele care realizează venituri din salarii în baza a două sau mai multe contracte individuale de muncă trebuie să depună

Close