CSM Bistrita intilneste maine la Sala Polivalenta formatia CSU Resita

Liderul Diviziei A – Seria B la handbal feminin CSM Bistrița intilneste ocupanta locului 5 in clasamentul national CSU Resita. Meciul va avea loc in în Sala Polivalentă Bistrita cu incepere de la ora 11.00.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Accesul în sală se va face începând cu ora 10.00.

Cu 15 victorii din tot atâtea posibile, CSM Bistrița are ca obiectiv promovarea în Liga Națională, are 45 de puncte cu trei puncte în fața principalei contracandidate, CSM Cetate Devatrans.

„După primele meciuri din acest sezon, fetele noastre ne-au demonstrat că sunt puternice și unite și luptă alături de noi spectatorii și susținătorii lor pentru promovarea în Prima Ligă Națională” scrie Emil Radu Moldovan presedintele Consiliului Judetean BN intr-o postare pe facebook invitand bistritenii la meci pentru a sustine echipa noastra de handbal.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

De maine limita de viteza pe tronsonul Bistriţa- Mureşenii Bârgăului revine la 50 km/h

Pe tronsonul de drum naţional DN 17 Bistriţa- Mureşenii Bârgăului, se revine la limita maximă de viteză în localităţi, de...

Close