Cross Duathlon – Duathlonul Haiducilor (Cusma – Dealul Negru)

Duatlonul Haiducilor Editia a II-a este o competitie sportiva ce combina alergarea montana cu ciclismul montan intr-o zona spectaculoasa a tarii noastre, Muntii Calimani.

Acest concurs prietenesc aduna participanti din toate colturile tarii, la aceasta editie venind si sportivii Loturilor Nationale de Cross Triathlon si Cross Duathlon ale Romaniei, pentru care aceasta competitie este prioritara ca pregatire si selectie in vederea participarii la Campionatele Europene de Cross Triathlon si Cross Duathlon din 25-30 Iulie organizate la Targu Mures.

Duatlonul Haiducilor se adreseaza tuturor sportivilor, atat amatori cat si de performanta, distantele probelor fiind pe placul oricarui iubitor de miscare in natura:

– STANDARD
8km Run + 25km Bike + 4km Run
– SRINT
3km Run + 12km Bike + 1.5km Run
– TEAM
12km Run respectiv 25km Bike

Competitia se desfasoara in aceeasi locatie ca si anul trecut, in apropierea satului Cusma, Judetul Bistrita-Nasaud, la Dealul Negru – Muntii Calimani.

Inscrieri si detalii pe www.nouagandire.ro in sectiunea Competitii.

Va asteptam cu drag!

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Cross Triathlon – Triathlon Colibita Editia 1

Triatlon Colibița Editia 1 este o competiție sportivă ce combină natația in apa de munte cu ciclismul montan și alergarea

Close