Cristian Matei şi-a lansat candidatura la Primăria Turda

Cristian Matei, managerul Companiei de Apă de Arieş Turda, şi-a lansat ieri candidatura la primaria municipiului Turda. Evenimentul s-a desfăşurat la Teatrul municipal Turda, de la ora 17.30.

,,Cunosc foarte bine problemele grave cu care se confruntă populaţia Turzii, iar proiectul meu de a transforma acest oraş este construit pentru a soluţiona aceste probleme. Strategia mea este bazată pe soluţii care vor avea ca efect transformarea Turzii într-un oraş european, democratic şi prosper”, declară Cristian Matei.

Programul lansării a fost precedat de un moment artistic susţinut de Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda, urmat de Anslamblul Mugurelul. Înainte de urcarea pe scena a candidatului, cei prezenţi au putut urmări un montaj video cu problemele Turzii: clădirile în ruină, străzile neasfaltate sau gunoaiele din oraş, pe muzica Mariei Tănase: “Cine iubeşte şi lasă”.

“Nu avem timp să aşteptăm minciuni. Nu mai avem timp să aşteptăm minuni”, a declarat Cristian Matei la debutul discursului.

În faţa celor peste 400 de spectatori, membri ai PSD Turda, simpatizanţi, dar şi invitaţi de la alte partide, s-au prezentat preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, împreună cu alţi parlamentari social-democraţi, precum senatorul Alexandru Cordoş şi deputaţii Aurelia Cristea, propunerea PSD pentru funcţia de primar al Clujului, respectiv Cornel Itu. Printre membrii echipei PSD, care l-au încadrat pe Cristian Matei pe scena teatrului turdean, s-au mai aflat preşedintele organizaţiei judeţene PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, preşedintele organizaţiei judeţene PSD Cluj, Remus Lăpuşan, precum şi primarii din Beclean (Nicolae Moldovan), din Câmpia Turzii (Radu Hanga) şi din Aiton (Nicolae Făgădar). Fiecare invitat a susţinut un scurs discurs evidenţiind de ce Cristian Matei ar trebui să devină primar. Cristian Matei a creionat coordonatele campaniei sale, în care schimbare modului de a administra oraşul ocupă locul cel mai important.

“PSD-ul s-a transformat într-o familie, într-o echipă pentru Turda. Propunem un alt mod de a conduce oraşul, un alt mod de a discuta cu turdenii” a mai spus Cristian Matei.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

CSM Bistrita intilneste maine la Sala Polivalenta formatia CSU Resita

Liderul Diviziei A – Seria B la handbal feminin CSM Bistrița intilneste ocupanta locului 5 in clasamentul national CSU Resita.

Close