Contracte semnate pentru trei drumuri din Mureș

Consiliul Județean Mureș a semnat contractele de întocmire a Studiului de Fezabilitate și a documentațiilor necesare pentru trei drumuri din județul Mureș. Este vorba despre asfaltarea unui tronson de 11,8 kilometri din drumul județean 133 Mureni-Archita-limită județ Harghita și despre lărgirea unor tronsoane de pe drumurile 151C Zau de Câmpie-Valea Largă-limită județ Cluj și 154J Breaza-Voivodeni-Glodeni.

În următoarele două luni vor fi întocmite studiile de fezabilitate și documentațiile de obținere a avizelor și acordurilor din certificatul de urbanism necesare lucrărilor de mai sus. După finalizarea contractelor vor fi demarate licitațiile pentru execuția lucrărilor. “În anul 2016 continuăm să ne ocupăm de drumurile din județul Mureș. Am început cu studiile pentru asfaltarea drumului Mureni-Archita și lărgirile de pe drumurile Zau de Câmpie-Valea Largă și Breaza-Voivodeni-Glodeni. Vom continua cu tronsoane ale drumurilor județene din alte zone. În cazul fiecărei investiții suntem extrem de atenți la calitatea lucrării executate și la elementele de siguranță rutieră” a declarat președintele Consiliului Județean Mureș, Ciprian Dobre.

Duratele pentru întocmirea documentațiilor sunt de 45 de zile pentru drumul județean Mureni-Archita-limită județ Harghita, 35 de zile pentru lărgirea tronsoanelor din drumul județean Zau de Câmpie (DJ 151)-Valea Largă-limită județ Cluj și 30 de zile pentru drumul județean 154 J Breaza-Voivodeni-Glodeni.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Inspecţia Muncii a aplicat amenzi de 125.113 euro într-o singură săptămână

Inspecţia Muncii a desfăşurat, în perioada 04 - 08 ianuarie 2016, acţiuni de control în urma cărora s-au aplicat amenzi

Close