Contestațiile la licitații întârzie lucrările de reparații a drumurilor

Lucrările de modernizare a drumurilor din comuna Viișoara s-ar putea prelungi o perioadă nespecificată, din cauza licitațiilor defectuase, care au dus la contestații.

”După ce trecem de furcile caudine ale etapelor prevăzute în ghidurile de selecție pentru accesarea fondurilor europene, ne împotmolim în hățișul legislativ ce întârzie concretizarea proiectelor. Mă simt jenat când oamenii mă întreabă de ce nu au început lucrările la străzi, odată ce vremea permite”, a declarat presei Ioan Roman, primarul comunei Viișoara.

Ioan Roman este nemulțumit că deși administrația locală pe care o conduce este beneficiara unor fonduri europene, pentru lucrări de asfaltare, în baza unui contract semnat în toamna anului trecut, încă nu se poate începe execuția efectivă.

Licitația pentru adjudecarea lucrărilor a fost organizată în luna ianuarie 2017, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), unde s-au prezentat 17 ofertanți. După evaluarea ofertelor, 14 ofertanți au fost excluși, iar dintre aceștia, unii au făcut contestații, îngreunând procedura de atribuire a lucrărilor.

Primarul Viișoarei consideră că, dacă și în urma procedurii de evaluare a ofertelor celor 3 societăți rămase în competiție vor exista contestații, nici în luna mai nu va exista un câștigător al licitației, amânându-se astfel demararea procedurii de execuție a lucrărilor.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

DSVSA BN – Rezultate controale Sarbatori Pascale 2017

În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale 2017, în centrul de sacrificare al Primăriei Bistriţa, avizat sanitar veterinar pentru funcţionarea în perioada

Close