Constructia centrului de Radioterapie a intrat in linie dreapta

Consiliul Județean, Primăria Bistrița și Spitalul Județean de Urgență s-au asociat, pentru realizarea obiectivului de investiţii “Centrul Judeţean de Radioterapie – Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa”.

Emil Radu Moldovan presedintele Consiliului Judetean a declarat: “Vreau ca într-un termen cât mai scurt acest Centru de Radioterapie să fie funcțional și licărul acela de speranță pentru cei bolnavi să vină aici, la ei acasă”.

Consilul Judetean se obligă, după efectuarea recepţiei investiției, să facă demersurile necesare pentru înscrierea imobilului in domeniul public al județului și transmiterea în administrarea Spitalului Județean de Urgență Bistrița, să aloce din bugetul județului sumele necesare realizării lucrărilor de amenajare a terenului, a curții şi asigurarea utilităţilor aferente.

Municipalitatea va finanta constructiile necesare.

Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa se obliga sa obţină toate avizele/acordurile necesare realizării obiectivului, să efectueze procedurile de achiziţii publice şi să încheie contractele de prestări servicii/execuţie de lucrări, să asigure execuția obiectivului de investiţii, a lucrărilor de amenajare a terenului şi pentru asigurarea utilităţilor aferente, să preia în administrare imobilul – construcții și teren, să întreprindă toate demersurile necesare punerii în funcţiune a Centrului Judeţean de Radioterapie.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

22 De Varfuri Peste 2000 m – Creasta Rodnei

După antrenamentul din Munții Călimani, vă invităm să parcurgem toată creasta Rodnei. Recunoaștem că nu va fi ușor, dar vom

Close