Consiliul Judetean Bistrita Nasaud cauta in continuare sa cumpere teren pe malul lacului Colibita

Județul Bistrița-Năsăud intenționează să achiziționeze un teren, situat în localitatea Colibiţa, comuna Bistriţa-Bîrgăului, riveran lacului de agrement pentru obiectivul ,,Amenajarea unui centru de agrement în localitatea Colibița” prin negociere directa.

Dupa alte incercari esuate de a cumpara un teren conducerea judetului lanseaza o noua perioada de inscriere a ofertelor pentru contractare.

Terenul trebuie sa fie înscris în cartea funciară și liber de sarcini, pretabil pentru construcţii sa aiba suprafaţade minim 12.000 mp, maxim 30.000 mp deschidere la lac: minim 100 m acces la drumul principal; posibilitatea de conectare la utilități.

Îndeplinirea cerințelor solicitate se poate realiza şi prin cumularea mai multor parcele de teren cu limite învecinate având același proprietar, precum şi prin depunerea unei oferte comune de către proprietarii unor terenuri cu limite învecinate. Termenul limită pentru depunerea ofertelor: 10 noiembrie ora 14.00.

Ofertele se vor depune în plic sigilat la Registratura Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Bani pentru achiziţia de juninci şi tauri de rasă pentru fermierii din Bistrita-Nasaud

Fermierii bistriţeni pot depune cerere pentru obţinerea ajutorului de minimis pentru achiziţionarea de juninci din rase specializate de taurine, junici

Close