Consecințele alcoolului la volan și a conducerii unui vehicul fără permis de conducere pe drumurile publice

În noaptea de 07/08 septembrie a.c., un tânăr, de 18 ani, din Sîngeorz-Băi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17 D, prin localitatea Nepos, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare a colizionat autoturismul din față, condus regulamentar de un tânăr, de 21 ani, din Năsăud. Tânărul nu a oprit la locul producerii accidentului, fiind identificat ulterior de polițiști.

În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului de 18 ani, acesta fiind transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto, implicați în accidentul rutier, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv doar în cazul tânărului de 18 ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul de 18 ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, cercetările continuând de Poliția orașului Năsăud, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

***

La data de 07 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Sîngeorz-Băi au depistat în trafic un bărbat, de 36 ani, din Sîngeorz-Băi în timp ce conducea prin localitate un autoturism neînmatriculat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că are anulat permisul de conducere. De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

***
La aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sîngeorz-Băi au identificat în trafic un alt bărbat, de 63 ani, din Rodna, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17D, prin Anieș, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

BISTRIȚA PEDALEAZĂ – concurs de ciclism pentru amatori

„BISTRIȚA PEDALEAZĂ" este o întrecere de tip MTB cross-country pentru copii și adulți, la care sunt admise biciclete de orice

Close