CONECTAT- Relaționând într-o lume tehnologizată

Cea de-a X-a Conferință Națională a Studenților Medicinişti şi a Tinerilor Medici Creştini abordează o temă ce a ajuns să acapareze orice domeniu din viața noastră- începând de la relația cu familia, prietenii, până la cea dintre medic şi pacient, în fiecare vom putea identifica un grad de impact al tehnologiei, şi cum aceasta a influențat relaționarea.

Întâlniri care pot fi anulate cu 10 minute înainte printr-un sms/ telefon, programări online pentru consultații, ghiduri la zi pe internet, programe de consultații şi pentru eliberarea rețetelor sau solicitarea analizelor, accesul constant la internet, la rețele de comunicare prin care suntem mereu conectați la cei din jur şi la întreaga lume sunt doar câteva dintre schimbări. Cum putem folosi tehnologia ca un facilitator, şi nu ca o barieră între noi şi ceilalți?

Vă aşteptăm cu drag să vă alăturați nouă pe măsură ce învățăm mai multe de la invitatul nostru, dr. Rick Paul.

Cazarea şi conferința vor fi la Hotel Diana, Bistrița.

Taxă conferință (include cazare, mese + taxă de participare):
Studenți membri* 220 lei, nemembri 250 lei
Medici membri* 250 lei, nemembri 300 lei

Taxă participare:
Studenți membri 50 lei, nemembri 70 lei
Medici membri 60 lei, nemembri 80 lei

Membralitatea constă în completarea adeziunii şi plata cotizației la zi (studenți: 60 lei/an, medici tineri: 100 lei/an)

Înscrierea se face prin completarea formularului de înscriere şi plata avansului, care reprezintă jumătate din taxa de conferință sau taxa de participare integrală dacă nu solicitați cazare şi mese.

Avansul se achită în contul AMCR: RO02RNCB0249049294720001, banca BCR Timișoara.

Formularul de înscriere:
https://goo.gl/forms/omOdyhAPtjNlMx192

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Fii motociclist pentru o zi!

Salut, noi suntem motocicliştii din oraşul tãu. De cele mai multe ori ne vedem în trafic unde, din păcate, nu

Close