Concursul serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență

S.V.S.U. Dumitra și S.P.S.U. Silvania Internațional Lunca Ilvei sunt marele câștigătore ale concursurilor serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bistrița” al județului Bistrița – Năsăud.

Stadionul “Jean Padureanu” din municipiul Bistrita a găzduit sambata o competiție strânsă, caracterizată prin fair-play, unde toți participanții au arătat că ultimele luni de pregătire pentru aceste concursuri au format automatisme și sincronizare între membrii echipajelor, absolut necesare în gestionarea situațiilor de urgență reale.

Serviciile voluntare și private pentru situații de urgență sunt partenerii noștri pe plan local, cei care asigură prima intervenție în foarte multe situații limită, acționază atât în cooperare cu serviciile profesioniste, dar și individual, pentru salvarea vieților oamenilor și a bunurilor materiale.

După încrierea în conscurs și verificarea îndeplinirii condițiilor de participare, la categoria serviciilor voluntare pentru situații de urgență au început concursurile următoarele: S.V.S.U. Bistrița, S.V.S.U. Dumitra, S.V.S.U. Ilva Mare, S.V.S.U. Șieuț și S.V.S.U. Livezile. În concursul dedicat serviciilor private pentru situații de urgență au intrat: S.P.S.U. Rombat, S.P.S.U. Stargate, S.P.S.U. Silvania Internațional și S.P.S.U. Teraplast.

La finalul celor trei probe – pista cu obstacole, ștafeta 4 X 100 m și realizarea dispozitivului de intervenție, clasamentul general se prezintă astfel:

SVSU: locul 1 – SVSU Dumitra
Locul 2 – SVSU Bistrița
Locul 3 – SVSU Ilva Mare
Mențiune: SVSU Șieuț și SVSU Livezile.
SPSU: locul 1 – SPSU Silvania Internațional Lunca Ilvei
locul 2 – SPSU Stargate Ilva Mică
locul 3 – SPSU Teraplast
mențiune – SPSU Rombat.

Concurenții au primit diplome și cupe, atât pentru rezultatele individuale, dar și pentru cele obținute pe echipă, la fiecare probă. Câștigătorii celor două categorii – voluntare și private pentru situații de urgență – vor reprezenta județul în etapa superioră, interjudețeană, organizată tot de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bistrița”, la inceputul lunii viitoare.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Spectacol de teatru sustinut de elevii Scolii de Arte Bistrita

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa Năsăud, Școala de Arte Bistrița vă invită la Spectacol teatral susținut de...

Close