CONCURSUL INTERJUDEŢEAN DE MATEMATICĂ „TEODOR TOPAN”

În perioada 18-19 decembrie 2015, la Școala Gimnazială “Silvania” Șimleu Silvaniei, va avea loc cea de-a X-a ediție a Concursului Interjudeţean de Matematică “Teodor Topan”.
Acțiunea este derulată în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și Primăria Orașului Șimleu Silvaniei.
S-au înscris în competiție 275 elevi de gimnaziu și de liceu din județele Alba, Bihor, Cluj, Maramureș, Satu Mare, Sălaj și 10 elevi din Republica Moldova.
În acest an, din Comisia de elaborare a subiectelor vor face parte profesorii universitari Dorel Miheț, Universitatea de Vest din Timișoara și Andrei Eckstein, Universitatea Politehnică din Timișoara.
Acestora li se vor alătura studenții:
– Radu Bumbacea, student Cambridge University, Anglia;
– Vlad Crișan, doctorand Georg-August-Universitat Gottingen, Germania;
– George Țurcaș, doctorand Warwick Mathematics Institute, Anglia.
Acest concurs, ce reunește, anual, pasionații de matematică din Nord-Vestul ţării, este fără taxă de participare, iar premiile oferite de Primăria orașului Şimleu Silvaniei sunt substanțiale. Totodată participanților li se asigură cazarea și masa.
Deschiderea oficială va avea loc, sâmbătă, 19 decembrie 2015, ora 8, la Centrul de Documentare şi Informare al Şcolii Gimnaziale „Silvania”, iar festivitatea de premiere se va desfăşura la Liceul Tehnologic „Ioan Ossian”Şimleu Silvaniei, în aceeaşi zi, de la ora 18.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Doi tineri sălăjeni se luptă pentru Sălaj în Țara lui Andrei

Laura Chirilă se luptă pentru un Sălaj plin de turiști. Laura Chirilă s-a înscris în concurs cu un proiect prin

Close