Concurs interjudetean pentru salvatori desfasurat la Bistrita

ISU Bistrița – Năsăud organizează “Concursurile profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă” – faza interjudeţeană.

Câştigătoarele etapelor judeţene din Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Bistriţa – Năsăud se vor întrece, timp de două zile, în probe cu tematică specifică serviciilor pentru situaţii de urgenţă.

Concursul are caracter tehnico-aplicativ şi sportiv şi se organizează anual cu pompierii civili din cadrul serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, care activează în cadrul primăriilor şi al societăţilor comerciale.

Loturile care se vor clasa pe prima treaptă a podiumului se vor califica la etapa finală a acestor concursuri, planificată la începutul lunii august a.c., în municipiul Sibiu.

Întrecerea constă în trei probe: „Pista de îndemânare şi viteză”; „Dispozitivul de intervenţie” (programate pentru ziua de joi, 6 iulie, începând cu ora 09.00, pe stadionul “Jean Pădureanu” Bistriţa) şi „Ştafeta 4 x 100 metri”(programată vineri, 7 iulie, începând cu ora 09.00 – pe terenul Gloria II, Bistriţa).

Judeţul Bistriţa – Năsăud este reprezentat de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dumitra şi Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă S.C. Silvania Internaţional S.A. Lunca Ilvei.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

S-a lansat a-7-a editie a Anuarului Bargauan

Centrul Multicultural din Prundu Bârgăului a găzduit cea de-a 46-a ediţie a Simpozionului cultural al Văii Bârgăului singurul de acest

Close