Concurs de recitare „Minunata inocenţă”

Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu”, Şcoala „Teodor Murăşanu”, Teatrul „Aureliu Manea” şi Turda TV invită copiii din clasele a V-a la cea de-a XII-a ediţie a concursului de recitare „Minunata inocenţă”.Concursul este organizat pentru marcarea Zilei Mondiale a Poeziei care este celebrată în data de 21 martie.

 La concursul menţionat pot participa câte trei elevi de clasa a V-a, din fiecare şcoală, prin prezentare individuală. Fiecare elev participant va recita două (2) poezii epice memorate anterior, (în cazul în care prezintă o singură poezie punctajul acordat va fi diminuat cu 50% ).

          Concursul va avea loc în data de 21.03.2016, ora 17:00, la postul de televiziune locală Turda TV şi va fi transmis în direct.

          Înscrierile se pot face direct la sediul Secţiei pentru Adulţi a bibliotecii, Str. Republicii nr. 52, prin e-mail: [email protected], sau prin fax/telefon: 0264/313.837, până în data de 17 martie 2016.

Informaţiile despre această activitate sunt postate şi pe pagina web a bibliotecii www.bibliotecaturda.ro, la rubrica anunţuri. La aceeaşi rubrică se va posta lista premianţilor, iar în galeria foto şi pe pagina de facebook a bibliotecii se vor posta fotografii din timpul desfăşurării concursului.

VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG!

Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu”

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Târg special de mărţişor

În perioada 29 februarie – 1 martie 2016, Primăria Municipiului Turda organizează o ediţie specială de Mărţişor a „Târgului meşteşugarilor,

Close