Concurs de fotografie ”InvestNV – Proiecte europene de investiții în Regiunea de Nord Vest”

Fundația CDIMM Maramureș, structura gazdă a Centrului Europe Direct Maramureș, organizeaza Concursul foto ”InvestNV – Proiecte europene de investiții în Regiunea de NV”, dedicat beneficiarilor de proiecte europene de investiții din Regiunea de NV, din cele șase județe: Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj și Satu Mare.

Concursul este derulat în cadrul Proiectului ”InvestNV – Oportunități europene pentru Regiunea de Nord-Vest” implementat de Fundația CDIMM Maramureș prin Centrul Europe Direct Maramureș, în perioada 01 ianuarie – 31 iulie 2017. Proiectul InvestNV este co-finanțat prin programul de grant al Comisiei Europene pentru acțiuni organizate de Centrele de Informare Europe Direct.

Tema Concursului foto: Ilustrarea rezultatelor proiectelor de investiții cu finanțare europeană și a impactului acestora în comunitățile Regiunii de NV.

Concursul de fotografie se va desfășura pe 2 SECȚIUNI:
Secțiunea I – Dezvoltare locală. Domenii: infrastructură, educație, sănătate, promovarea turismului, cultură, mediu etc.
Secțiunea II – Dezvoltarea mediului de afaceri. Domenii: industrie, agricultură, turism, cercetare, industrii creative, formare profesională, sprijin pentru afaceri etc.

Termenul limită de transmitere a lucrărilor este vineri, 21 aprilie.

Lucrările înscrise în concurs vor fi postate până pe 01 mai, pe Website-ul Centrului Europe Direct Maramureș si pe Pagina de Facebook și vor putea fi votate on-line.

Expoziția cu lucrările înscrise în concurs va avea loc în cadrul Forumului regional de investiții „InvestNV – Proiecte și parteneriate pentru Regiunea de NV”, organizat pe 30 mai . Lucrările expuse vor putea fi votate de către participanții la forum.

Premiere și expoziția fotografiilor câștigătoare va avea loc pe 15 iunie.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

“Fii inteligent! Păstrează-ţi zâmbetul sănătos întreaga viaţă!”este tema Zilei Mondiale a Sănătăţii Orale

Ziua Mondiala a Sănătăţii Orale este sărbătorită pe 20 martie prilej cu care Federaţia Internaţională a Dentiştilor, subliniază, prin tema...

Close