Comuna Viişoara investeşte în drumuri, şcoli, iluminat şi reţea de apă în 2016

Bugetul comunei Viișoara este, în 2016, mai mare cu 45 de miliarde de lei vechi decât anul trecut. Mai bine de jumătate din acești bani vor merge la secțiunea de dezvoltare.
Primarul Ioan Roman a declarat că prioritate vor avea lucrările de infrastructură școlară și rutieră, iluminatul public dar și extinderea rețelelor de apă. Printre priorități se numără și amenajarea unui parc în fața primăriei din localitate, realizarea unui muzeu al comunei care va fi inaugurat în aproximativ 2 luni, modernizarea târgului, extinderea intravilanului localității, canalizare la Urca, sunt obiective ce se regăsesc de câţiva ani în planurile comunei şi care sunt în stafii diferite de realizare.
Pe fonduri europene va demara anul acesta un proiect ce vizează asfaltarea a 11 km de drumuri de exploatație.
„Proiectul este finalizat, suntem pe ultima sută de metri ca să realizăm documentația, este tot în valoare de 1 milion euro. Suntem conștienți că nu este ușor, am mai implementat proiecte europene dar prin muncă putem să reușim, totul este în folosul cetățenilor” subliniază Roman.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

PSD Viişoara se află în plină expansiune. După organizaţia de tineret, urmează rândul femeilor să se organizeze

  Membrele Partidului Social Democrat din Viişoara și-au ales în aceste zile conducerea, în prezența reprezentantelor organizației județene a OFSD Cluj. La

Close