Colibita Folk Fest 18-19 august

A VI-a editie a festivalului COLIBIȚA FOLK FEST 2017, se va desfasura in incinta Complexului Turistic Fisherman”S, pe malul Lacului Colibița, in zilele de 18 – 19 August.

Festivalul , ca si in anii precedenti, va avea o sectiune Open Stage incepand cu orele 18.00 in fiecare din cele doua seri, iar de la orele 20.00 vor incepe recitalurile.

Pentru seara de vineri, 18 august, bistriteanca Antonia Ivascu si fratele ei Tudor – vor deschide recitalurile, iar Vali Șerban,

Florin Sasarman&Alexandru Filip, Ani Gheorghe, Catalin Condurache, Daniel Iancu si NICU ALIFANTIS, vor readuce in fata publicului refrenele nemuritoare ale acestui gen muzical.

Sambata, 19 august, dupa Open Stage care va incepe la fel ca in prima seara la orele 18.00, vor urma recitalurile, cu invitati de exceptie din muzica folk romaneasca.

De la Nasaud, Sorin Gazdac vine pentru prima oara la Colibița Folk Fest si va deschide cea de-a doua seara de recitaluri, iar Raluca Cismaru, Tituș Constantin & Rodica Boldorea, DINU OLARASU, MIRCEA BODOLAN si VICTOR SOCACIU, vor desavarsi un act artistic de cel mai inalt nivel.

Asociatia Aripi Folktime si Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud prin Centrul Judetean pentru Cultura, alaturi de Primaria Comunei Bistrita-Bargaului si-au dat mana si in acest an pentru SARBATOAREA SUFLETULUI PURURI TANAR Colibita Folk Fest.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare