Colegiul Prefectural are loc miercuri

Miercuri începând cu ora 10.00, în sala de şedinţe a Palatului Administrativ se va desfasura Sedinta Colegiului Prefectural Bistrita – Nasaud.

În cadrul şedinţei vor fi analizate mai multe teme, înscrise pe ordinea de zi dintre care amintim:

Stadiul pregătirii unităţilor de învăţămând din judeţ pentru noul an şcolar; probleme întâmpinate şi soluţii propuse pentru remedierea deficienţelor.
Structura noului an şcolar, situaţia cadrelor didactice şi a elevilor, situaţia manualelor, situaţia unităţilor de învăţământ din punctul de vedere al asigurării siguranţei (pază, împrejmuiri, supraveghere video), transportul elevilor etc.
Situaţia unităţilor şcolare din judeţ privind deţinerea autorizaţiei de securitate la incediu.
Situaţia unităţilor şcolare din judeţ privind deţinerea autorizaţiilor sanitare de funcţionare. Asistenţa medicală prin intermediul cabinetelor de specialitate din unităţile de învăţământ; asigurarea specialiştilor în cadrul acestor unităţi.
Măsurile întreprinse de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud privind asigurarea siguranţei elevilor în proximitatea unităţilor de învăţământ; principalele zone de risc identificate (exemple probleme întâmpinate în anii anteriori).
Aprobarea „Planului Teritorial Comun de Acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi a personalului didactic şi prevenirea delincvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ preuniversitar pentru anul şcolar 2017-2018”.
Informare privind activitatea desfăşurată pentru combaterea consumului de substanţe etnobotanice/droguri; analiză comparativă a cazurilor înregistrate în ultimii ani la nivelul judeţului.
Informaţii privind piaţa drogurilor (droguri utilizate, locuri de consum, provenienţa drogurilor droguri confiscate etc.)
Informare privind activităţile desfăşurate pentru reducerea cererii şi ofertei de droguri în judeţul Bistriţa-Năsăud în perioada 2014-2017, în conformitate cu obiectivele propuse în Planurile Judeţene de Acţiune pentru Implementarea Strategiei Judeţene Antidrog 2014-2020.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

5 octombrie 2017: şedinţă de atribuire / licitare a 5 locuri de parcare tip reşedinţă pe strada C.R. Vivu

Persoanele fizice şi juridice care au domiciliul pe str. C. R. Vivu bl. 1 şi au depus documente în vederea

Close