Clubul Samurai Turda se intoarce cu 16 medalii de la Târgu-Mureș

              Ultima competiție înainte de Campionatul European de Karate de anul acesta, a avut loc la Târgu-Mureș în acest weekend si, a fost organizată de Federația Română de karate WUKF in colaborare cu Clubul Sportiv Dragon Do.

              Clubul Samurai Turda a participat cu un număr de 15 sportivi: Câmpean Rareș, Luca Denis, Horvath Raul, Lobonț Diana, Oprea Diana, Lazăr Ariana, Cimerdian Dan, Hiriscău Diana, Albert Robert, Cadar Denis, Giorgian Raul, Glod Andrei, Slabu Darius, Laslo Andrei si Podar Emanuel.

De această dată clubul nostru a reușit să cucerească 16 medalii urcând pe locul 6 în clasamentul general al competiției obținând 6 medalii de aur, 4 de bronz si 6 de argint.

                            Locul I

 Câmpean Rareș – Kata echipe 10 – 12 ani

 Luca Denis – kata echipe 10– 12 ani

Horvath Raul – kata echipe 10 – 12 ani

 Lobonț Diana – kata 9 ani

Câmpean Rareș – kata 11 ani

Lobonț Diana – kihon 9 ani

              Locul II

Oprea Diana – kata 13-14 ani

Lazăr Ariana – kata 13-14 ani

Luca Denis – kata 11 ani

Cimerdian Dan – kata 11 ani

Locul III

Glod Andrei – kata 10 ani

Hiriscău Diana – kata 11 ani

Albert Robert – kata 9 ani

Cadar Darius – kata 7 ani

Horvath Raul – kata 11 ani

Georgian Raul – kata 11 ani

Vreau să felicit sportivii clubului care demonstrează la fiecare competiție că prin multă muncă se poate face performanță și în acest sport și, aduc medalii importante in orașul nostru, părinții copiilor care ne întind o mână de ajutor la fiecare eveniment, dar și sponsorilor și oamenilor cu suflet mare care ne sprijină financiar pentru a putea efectua deplasările și pentru a reuși să acoperim costurile de participare la fiecare competiție.

Paul Cățănaș

Club Sportiv Samurai Turda

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Campania ATENȚIE LA MOTOCICLIȘTI, ediția a V-a

Peste 300 de motocicliști vor participa la Campania privind prevenirea incidentelor rutiere, ajunsă la cea de a V-a ediție, care

Close