Ciobanii din Bistrita – Nasaud pot preda lana la centrul de colectare de langa Sangeorz – Bai

Un centru de colectare a lânii a fost deschis în județul Bistrița-Năsăud, iar de acolo au fost trimise deja 1.500 de tone de material în India.

Depozitul de colectare a lânii a fost deschis lângă oraşul Sângeorz Băi. Ciobanii din zonă au adus acolo sute de kilograme de material, iar proprietarul spune că a găsit deja clienţi. 1.500 de tone de lână au fost trimise în India.

„Am început să colectăm la sfârșit de iulie anul curent. Un program ce include spălătorie, pieptănătură, fabrica de izolaţii. În India am înţeles că covoare se fac, e cel mai mare producător de covoare din lume”, a declarat Ioan Niculai, proprietarul centrului de colectare, citat de Digi24.ro.

Ministrul Agriculturii, prezent, sâmbătă, alături de Liviu Dragnea la pregătirea ultimului camion încărcat cu lână, a spus că subvenţia pentru lână e un prim imbold pentru valorificarea acestui produs.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Cristina Ionela Iurișniți (Grup USR): Copiii nu vor avea manualele în scoli decât la jumătatea lunii noiembrie!

Conferința de presă din 4 septembrie, organizată de ministrul Liviu Marian Pop, a adus din nou pe agenda publică efectele

Close