Cicliștii de la Bistritz Bike Shop Racing Team prezenti la CN de Downhill în Vatra Dornei si la MTB Maraton Baia Mare

A trecut încă un weekend plin pentru cicliștii de la Bistritz Bike Shop Racing Team. O parte din membrii echipei au participat în perioada 1-2 Iulie la cea de a doua etapa din Cupa Natională de Downhill în Vatra Dornei, iar baieții de la cross country au participat Sâmbătă 1 Iulie la “MTB Maraton Baia Mare”.

La etapa 2 din CND, Vatra Dornei, au participat 8 membrii ai echipei din care 3 au urcat pe cea mai înalta treaptă a podiumului, rezultatele acestora după cum urmează: Zăgrean Petra locul 1 la categoria Feminin, Hunyadi Mihai locul 1 la categoria Masters, Alex Acurmuloaie locul 1 la categoria Hardtail, Someșan Paul locul 2 la categoria Copii, Scuturici Pavel locul 5 la categoria Masters, Baiesiu Alexe Ioan locul 12 la categoria Masters, Pop Marius Bogdan locul 21 la categoria Masters și George Nedelcu locul 26 la categoria Masters.

La maratonul ciclistic de la Baia Mare au fost două trasee: unul scurt de 30 km și unul lung, de 72 km. Juniorul Andrei Burian s-a afirmat din nou, urcand pe teapta a 3-a a podiumului (din 11 participanți) la categorie și obtinând locul 19 (din 155 de concurenți) în clasamentul general, dupa un parcurs plin de peripeții. “O cursă în care am avut parte de probleme tehnice, ploaie abundentă și un baiat care a cazut în fata mea și și-a spart barba astfel că a trebuit să opresc să-l ajut”, povesteste el pe Facebook. Nu a fost deloc usor nici pentru Ioan Babutan, care a participat la traseul lung. Pe langa faptul că traseul a fost de o dificultate deosebit de ridicată, Ioan s-a ratacit și a parcurs cel putin 4 km în plus din cauza unor marcaje ramase de la una dintre edițiile precedente ale concursului. Cu toate acestea a obținut un binemeritat loc 5 la categoria 40-49 ani (din 9 concurenti) și locul 22 (din 36 de competitori) la general.

Următoarea competiţie la care va fi reprezentată Bistritz Bike Shop Racing Team prin Andrei Burian este Imprezzio Global MTB Marathon Cluj ce va avea loc în data de 9 iulie iar o mare parte din membrii echipei vor fii prezenți la etapa 3 din Cupa Romanie la Enduro, concurs organizat în perioada 8-9 Iulie în Muntiii Ciucaș.

Bistritz Bike Shop Racing Team

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

APIA: Depunere cereri Programul National Apicol 2017

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că în data de 04.07.2017, s-a publicat în Monitorul Oficial nr.

Close