Ciclistii de la Bistritz Bike Shop Racing Team au avut din nou rezultate remarcabile la concursuri de anvergura națională și chiar internațională în weekend-ul care a trecut

În perioada 2-4 Iunie a avut loc la Cheile Gradiștei localitatea Fundata judetul Brașov, prima etapă din Cupa Națională de Downhill.

Concurenții au avut parte vreme însorită și asta a facut ca traseul să devina foarte rapid, extrem de solicitant și riscant în acelas timp.

Petra Zagrean a fost singura reprezentantă a sexului frumos care a luat startul în finală, celelalte fete au abandonat din cauza accidentăriilor din antrenamente, astfel Petra a ocupat un loc 59 la general cu un timp de 4 minute, 7 secunde si 22 de sutimi.

La categoria “Hardtail” (biciclete cu suspensie doar la roata din față) Alex Acurmuloae a ocupat cea mai înaltă treapta a podiumului cu un timp de 3 minute, 56 secunde și 48 de sutimi, clasanduse pe locul 48 la general.

Iar la categoria “Masters” Hunyadi Mihai a obținut locul 3 la diferență de doar 7 secunde de primul clasat, clasamentul fiind foarte strans.

La acceași categorie a mai participat și Scuturici Pavel, el ocupand locul 11 cu un timp de 3 minute, 49 de secunde si 75 de sutimi.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Programul Târgului de Carte pentru Copii și Adolescenți Coșbook 2017

Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud organizează, în perioada 8-11 iunie 2017, cea de-a II-a ediție a Târgului de carte pentru...

Close