Ceremonia de numire în funcţie a şefului de stat major al marii unităţi, colonel George SAS

În data de 13 iunie 2017, la Comandamentul Brigăzii 81 Mecanizată „General GRIGORE BĂLAN” a avut loc ceremonia de numire în funcţie a şefului de stat major al marii unităţi, colonel George SAS, până la această dată şef al operaţiilor şi instrucţiei. În cuvântul său, comandantul Brigăzii 81 Mecanizată „General GRIGORE BĂLAN” l-a felicitat pentru numire, mulţumindu-i pentru toate activităţile planificate şi desfăşurate exemplar până acum şi i-a urat succes în noua funcţie.

Începând cu orele 11.00 a avut loc şedinţa Consiliului de Garnizoană. Activitatea a fost condusă de comandantul Brigăzii 81 Mecanizată „General GRIGORE BĂLAN” – colonel Iulian BERDILĂ, în prezenţa prefectului judeţului Bistriţa-Năsăud – domnul Ovidiu-Victor FRENŢ, preşedintelui Consiliului Judeţean Bistriţa – Năsăud – domnul Emil-Radu MOLDOVAN şi a reprezentanţilor instituţiilor Sistemului Naţional de Apărare Ordine Publică şi Siguranţă Naţională din garnizoana Bistriţa, a comandanţilor unităţilor militare din garnizoană şi a membrilor Consiliului de garnizoană.

Ordinea de zi a şedinţei a avut ca principale puncte de dezbatere: activităţile de perspectivă din garnizoana Bistriţa, calendarul activităţilor de instruire în comun şi alte aspecte care privesc activităţile ce se desfăşoară în garnizoană de către instituţiile reprezentate.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE AL BRIGĂZII 81 MECANIZATĂ „GENERAL GRIGORE BĂLAN”

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Bistriteanul Andrei Burian a avut o prestatie excelenta la concursul de maraton ciclistic MTB “Bike Race Brasov”

Duminică 11 iunie 2017 a avut loc concursul de maraton ciclistic MTB "Bike Race Brasov". Membrul echipei Bistritz Bike Shop

Close