Centrul Europe Direct Bistrita are proiecte ambitioase pentru 2016.

Aflat in cel de-al 10-lea an de existenta Centrul Europe Direct Bistrita si-a lansat actiunile pentru anul in curs. El asigura cetatenilor din Bistrita Nasaud accesul facil la informatii europene si consultanta in comunicare, promoveaza politicile europene tinand cont de realitatile nationale si locale, asigura un dialog interactiv cu cei interesati.
Cele mai importante grupuri tinta pentru Centrul Europe Direct Bistrita sunt tinerii, elevii si studentii dar si antreprenorii lor fiindu-le dedicate cele mai multe din actiuni.
Centrul ofera servicii de informare si actiuni informative, vizite tematice. Dintre activitatile de anul acesta amintim dezbaterea Schimbarile democratice in Uniunea Europeana-mit si realitate”, Campania “ o europa mai sigurä “, Concursul de desen “Europa mea”, Clubul Antreprenor Junior, Campania “’Antreprenor in Europa”, Dezbaterea “ Poveste despre Europa” si altele.

Valoarea totala a proiectului pentru anul 2016 este de 36.000 euro din care 20.000 euro este contributia Uniunii Europene restul fiind asigurat din fondurile Camerei de Comert si a celor doi parteneri locali Primaria Bistrita si Consiliul Judetean Bistrita – Nasaud.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Nu avem forta de munca si nici strategie economica la nivel de judet

Lipsa fortei de munca si a unei strategii economice la nivelul judetului sunt, in opinia presedintelui Camerei de Comert si...

Close